Gratis bezorgd

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retour

Betalen

Betalen bij Jurgen Langezaal Concept

Bij Jurgen Langezaal Concept bieden we verschillende betalingsmogelijkheden aan. In samenwerking met de betaalprovider Mollie maken wij dit proces zo makkelijk mogelijk Mollie werkt momenteel voor meer dan 40.000 verschillende web-shops en werkt altijd in vertrouwde betalingsomgeving. De verschillende betalingsmogelijkheden van Jurgen Langezaal Concept vindt je hieronder:

IDeal

Ideal is de meest bekende en de meest gebruikte manier van betalen in Nederland. Je betaald in je eigen bankomgeving op een vertrouwde manier. De volgende banken maken gebruik van IDeal: ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren, Knab en Bunq.

Paypal

Paypal is een online betaalmogelijkheid. Het is gemakkelijk om je betaalpas of creditcard te koppelen aan je paypal rekening. Paypal werkt wereldwijd en dat maakt deze manier van betalen dan ook veel gebruikt, je betaald door in te loggen naar de betaling en de knop “Betaal” in te drukken.

Creditcard

Wanneer u met een creditcard wilt bestellen, worden nadat uw bestelling geplaatst is uw gegevens gecontroleerd en wordt het bedrag later van u betaal rekening afgeschreven. De creditcards die wij accepteren zijn: Mastercard, Visa en American Express

Klarna: achteraf betalen

Met Klarna is het mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen. Uw bestelling wordt opgestuurd wanneer Klarna uw betaling goedkeurt. Hier heeft Klarna een aantal regels voor. Daardoor kan het zijn dat uw bestelling met Klarna niet werkt. U voldoet dan waarschijnlijk niet aan de eisen. Klarna doet een check voor iedereen die wil betalen met Klarna. Hierin wordt het volgende gecheckt.

1. Je betalingsgeschiedenis bij Klarna

2. Het bedrag

3. In sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau.

Het gaat hierbij om een combinatie van bovenstaande factoren. Wanneer het niet lukt om de betaling af te ronden, kun je kiezen voor een andere betaalmogelijkheid. Retour doen van onze producten is altijd gratis. Hier hoef je je dus geen zorgen om te maken.

 

De waardering van shop.jlsportswear.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
iDEAL iconPayPal iconKlarna Achteraf betalen iconCredit Card icon
logo Jurgen langezaal

Copyright © 2024 Jurgen Langezaal Concept

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring